Xolvio

Xolvio

Internationale ambitie

Ambitie
Xolvio, in 2013 opgericht vanuit vier verschillende partners, ontwikkelt software voor de automatisering van administratieve bedrijfsprocessen. De plannen van Xolvio gaan verder dan het uitvoeren en toepassen van conventionele technieken. Ze streven er naar excellentie in programmeren en zoeken naar nieuwe wegen met behoud van efficiëntie. Xolvio vroeg Lopezlab een nieuwe huisstijl te ontwikkelen waaruit naast deze aanpak ook de kernwaarden: service, performance en innovatie blijken en die een nieuwe schare internationale klanten aanspreekt.

Aanpak
Onder het motto ‘doelgericht automatiseren’, hielp Lopezlab Xolvio de bedrijfsfilosofie aan te scherpen. De nieuwe visuele identiteit werd opgebouwd vanuit het motto: ‘Elke uitspraak is een belofte’. Zowel de diversiteit van de diensten van Xolvio spreekt uit de nieuwe huisstijl, alsook de efficiëntie en innovatie bij het ontwikkelen van de verschillende onderdelen van ieder software-pakket.

Impact
In november 2013 werd het nieuwe merk van Xolvio gelanceerd en binnen een paar maanden volgde belangstelling van nieuwe klanten, zowel binnen Nederland als erbuiten. Het bedrijf levert inmiddels naast Nederland ook diensten in Duitsland en bereid zich nu voor zijn intreden in België.

08-xolvio-NED2