Xolvio

“Bij Lopezlab gaan een groot inlevingsvermorgen en een sterke verbeeldingskracht hand in hand. Uit de huisstijl die Lopezlab voor ons bedrijf ontwikkelde, komt ons karakter sterk naar voren. Onze identiteit en ons onderscheidend vermogen is door Lopezlab in alle eenvoud helder samengevat.”

Gilles Hoekstra
Partner Xolvio


Ostade A’dam Jeugd

“Bij Lopezlab zijn concept en concrete uitwerking letterlijk twee kanten van één munt. Er wordt eerst heel goed nagedacht over onderwerp, ambitie en doelgroepen van een campagne. De vertaling naar grafische vormgeving komt daar naadloos, maar ook altijd verrassend, uit voort. De aanpak van Lopezlab droeg veel bij aan het creëren van het merk ‘Jeugdprogramma van het Ostadetheater’. Een constante stroom publiek was het resultaat. De brochures en affiches werden zelfs verzamelobject.”

Elianne Attinger
Artistiek leider van Feikes Huis
Oud-directeur Ostadetheater


Athelia

“For Athelia it has been a real pleasure to collaborate with LopezLab. We are fully satisfied with the outcome, but perhaps the most valuable thing has been the process itself and how these guys were able to dig into the real goals and needs of the company systematically and methodically, aligning that with the specific communication and branding needs of the product itself, this is often difficult to quantify but really easy to see for us and our clients in the final product. That makes a real difference.”

Conversión Magro
Athelia Managing Director


Vogelbescherming Nederland

“Toen Lopezlab een nieuwe vormgeving van het verenigingsblad ‘Vogels’ presenteerde, werd ik onmiddellijk getroffen door de duidelijkheid en simpelheid van de opmaak. Mij viel op dat er niet over ‘lay-out’ werd gesproken maar over ‘opmaak’, een woord dat eenvoud en ambachtelijkheid suggereert. En die waren er ook, zonder bedenksels, maar met allure. Vooral het logo maakte indruk: stevig en compromisloos. De unaniem positieve reacties van het daarop volgende lezerspanel bewezen dat Lopezlab feilloos de smaak van dit kritische publiek had aangevoeld.”

Frans Buissink
Voormalig Hoofdredacteur Vogels


Ridderlijke Duitse Orde

“Het boek voelt precies goed, alsof het niet anders kon zijn geweest”

J.R. baron de Vos Steenwijk


Amstel

“Zij zijn enorm betrokken, doen grondig onderzoek willen oprecht het beste resultaat behalen. En daar zijn ze in geslaagd! Wij zijn enorm trots op het eindproduct; het boek presenteert zich als het ware als een film door de geschiedenis van Amstel. Nog steeds levert het boek mooie verhalen op.”

Meike Dijkstra
Sr. Brand Manager Amstel at Heineken


Ellen ten Damme

“Ik heb Lopezlab leren kennen via het fotoboek ‘Obsessie’ fotografeerd door Danny Ellinger. Ik was direct gecharmeerd van hun visie. Soms was een keuze niet heel duidelijk voor mij, maar zij konden precies uitleggen waarom de keuzes zo waren. Ik ben heel blij met de ontwerpen en huisstijl die zij gemaakt hebben. Lopezlab’s manier van ontwerpen sluit heel goed aan bij hoe ik als artiest mijzelf wil neerzetten. Dat voelen zij heel goed aan. Ik hoop nog vele boeken, posters en cd’s met hen te maken!”

Ellen ten Dame
Nederlandse zangeres en actrice

“Zij zijn voor mij de beste beeld redacteur ter wereld en ook de enige optie voor mij om een boek over Ellen ten Damme te maken. Het moest het gevoel geven van Ellen. Het moest bij iedere pagina verassen. Dat valt niet mee met een boek over één persoon. Uit het idiote aantal van 360.000 beelden moest een boek gemaakt worden. Het werd een slachtpartij van kill your darlings. Hoe Lopezlab het geflikt heeft weet ik niet maar zij hebben uiteindelijk een selectie weten te maken die precies dat vertelde wat ik wilde. Het uiteindelijke boek is heel bijzonder geworden. Ik ben er trots op. Uit dit project is ook Ellen’s huisstijl, CD’s, merchandise en theatershows uitgerold. Lopezlab weet uitstekend de unieke kant van Ellen uit te lichten zonder het (commerciële) doel uit het oog te verliezen. Het is zeer prettig samenwerken. De openheid van communicatie en rekening houden met allerlei belangen en gevoelens. En ik kan u verzekeren dat ik het ze soms ook niet makkelijk heb gemaakt. Ik ben telkens verbaasd hoe zij soms met sublieme tekst en typografische voorstellen komen. Daar moeten zij een geheim wapen voor hebben denk ik dan. Met veel plezier kijk ik terug, maar we werken nog steeds samen en kijken vooral uit naar het volgende ontwerp of idee. Het is gewoon fijn samenwerken. Ze voelen precies aan wat jij wil, de behoefte van de klant en wat het doel is. En brengen dat perfect in balans. Naast de sterke inzicht, gevoel voor composities, meedenken met de klant, staan zij open voor kritiek en zijn zij voor rede vatbaar. Lopezlab’s voorstellen zijn goed doordacht en behoeven weinig correctie. Zij zijn efficiënt en de producten betalen zich altijd terug.”

Danny Ellinger
Management Ellen ten Dame


Esero / ESA

“Lopezlab werkt superflexibel, past zich gemakkelijk aan en denkt goed mee om tot het beste resultaat te komen. Ze proberen zich goed in de doelgroep in te leven om de inhoud zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te vormgeven en met goed resultaat. Het boek wordt nog altijd door scholen gebruikt. Het was fijn om met hen samen te werken.”
Meie van Laar
Esero Nederland